header-over-u

Over U

blauw-ovaal

U bent een vitale 70-plusser!

groen-rond

U was en bent vanuit uw hart sociaal betrokken; u hebt oog voor de omgeving en voor anderen.

rood-driehoek

U houdt van het leven en probeert er uit te halen wat er in zit. U beredeneert per definitie
vanuit kansen. U wilt een betekenisvol leven!

 

U fronst bovendien met zekerheid wel eens de wenkbrauwen bij de vraag of het appeltje voor de dorst, dat u verstandig hebt weggelegd, nog wel geheel naar eigen inzicht kan worden besteed en dat het ten goede zal komen aan uw persoonlijk welbevinden, als de jaren (echt) gaan tellen én als de zorgvraag onverhoopt en onverwacht toeneemt.

 

Twenty-four Care Services heeft daarom een geïntegreerd en (r)evolutionair concept ontwikkeld waarbij wonen, gezondheid en hoogwaardige ICT (zorgdomotica) de vitale 70-plussers van nu een praktisch onbezorgde toekomst bieden, waar voor onnodige onrust geen plek is ingeruimd. Is 70-plus de ondergrens? Nee uiteraard niet. Iedereen die nadenkt over de toekomst en zijn eigen persoonlijke woonomgeving wil blijven koesteren, ook al ontstaan er ouderdomsgebreken, kan gebruik maken van dit unieke concept.

Zelf je keuze maken
voor je oude dag!

Een vitale senior aan het woord: “Ik wil niet in een bejaardenhuis wonen. Nooit. Ook niet in de toekomst. Ik wil in een gewone wijk wonen. Ik wil aan de gang blijven en ik wil alles zelf blijven regelen. Zelfs ook als ik écht oud word en misschien bedlegerig word, dan nog kunnen we voldoen aan mijn wens. Zo moeilijk is het helemaal niet om dit in Nederland zelf te organiseren.”

Mijn ouders bereiken een hoge
leeftijd, wat is er mogelijk?

Natuurlijk willen kinderen het beste voor hun ouders, als ze ouder worden. Een dochter vertelt hierover: “Ik wil mijn moeder graag in een omgeving laten wonen waar andere actieve mensen zijn. Dat is goed voor haar. Het geeft haar leven nog meer zin!”

Als oudere thuis blijven
wonen is de eerste keus!

De uitdaging van Noortje, wijkverpleegkundige: “Ik wil mensen zo lang mogelijk thuis laten wonen. Ze voelen zich dan gelukkiger! En ik weet dat dit kan!”

Deskundige over
actief ouder worden.

“We moeten veel meer gaan inspelen op de wensen van ouderen. Technologie maakt het bovendien mogelijk om mensen op zichzelf te laten wonen terwijl er geen concessie wordt gedaan aan veiligheid of zorg. En…. dit kun je gewoon betaalbaar houden!”

‘Nu ben ik. Ik wil er alles aan doen om geestelijk en fysiek

op het hoogst haalbare niveau te blijven functioneren. Ik wil regie blijven houden.’

 

Wij ondersteunen u daar in.